Om oss

Vår företagsfilosofi

Vi är ett litet välmående och kundfokuserat byggföretag
som tar dina projekt från start till mål.

Vi arbetar för att göra ditt inomhusklimat bekvämare och bättre, ett friskt liv börjar med ett friskt inomhusklimat. Styrkan hos oss på Ventgrabben är vår service gentemot dig som kund, du kan förvänta dig hjälpsamma och lösningsorienterade medarbetare som arbetar för att du som kund alltid ska få den bästa servicen.

Kompetens

Om kompetens för problemlösningar inom området ventilationsteknik i kommersiella kök krävs, är vi din ideala partner.

Planering

Lyssna, ta tid för en konversation, svara på önskemål och behov, respekt och förtroende. Det här är vår företagsfilosofi.

Utförande

Kunderna har planer och ideer. Vi är redo att snabbt och enkelt omsätta dessa till verklighet.

Miljö

Vi måste ta ansvar för den miljö som vi överlämnar till våra barn. Om avskiljningsgrader på 98% av en partikelstorlek på 0,001-0,01 mm är en fråga för dig, vill vi arbeta tillsammans för att utveckla lösningar.

Flexibilitet

Problem följer inte kontorstid. Tillgänglighet och flexibilitet är vår grundläggande inställning, och snabba åtgärder är en självklarhet.

Kvalitet

Kvalitetsmedvetenhet går långt utöver produkten. Från det allra första samtalet är det vår ambition att arbeta hög kvalitet.

Tillförlitlighet

Misstag händer alltid? Vi ifrågasätter detta uttalande dagligen. Vi är övertygade om att en felprocent på 0 procent är genomförbar. Testa oss.

Få en kostnadsfri offert

Vi tar dina projekt från start till mål.

Fyll i vårt formulär och berätta om ditt projekt så återkommer vi med en offert till dig så snart vi kan.

Vi ser fram emot att hjälpa dig!