plasmaNorm® CS COMPACT pro fläkt

plasmaNorm® CS COMPACT pro fläkt

Kompakt fläkt med tvättenhet och plasmaNorm®-teknik för luftcirkulation. Med vattenanslutning och reducerad brandrisk utan matlagningsos.

Användningsområden

Tack vare dess effektivitet öppnar plasmaNorm® upp möjligheter som inte fanns tidigare. PlasmaNorm® CS COMPACTpro- används för mindre gastronomi. Partiklarna som fångas i kåpan kan enkelt rengöras manuellt eller automatiskt med ett integrerat munstyckssystem.

Beskrivning

Kåpkonstruktionen skapar ett luftflöde där virvelströmmar bildas i den främre delen för att på ett tillförlitligt sätt ta upp stigande ångor etc. Den enkla, utrymmesbesparande designen har plana hygienytor, integrerad LED-spishällbelysning och behöver inte ett inbyggt filter. Genom avböjning vid höga hastigheter separeras partiklar genom kondens på huvens inre ytor.

CS COMPACT pro är utrustat med ett roterande rengöringssystem. Anläggningen måste förses med en varmvattenförsörjning vid 3 bar tryck och ett avlopp för avloppsvatten (se teknisk data).

PlasmaNorm®-anläggningen ovanför cycloStream®-kåpan innehåller en hydroSorp® aerosolseparator, den elektrostatiska filtret ionCollect, EC-Fläktar och den senaste generationen plasmaNorm® luftrenare för att på ett tillförlitligt sätt ta bort lukt och andra oönskade partiklar ur luften. PlasmaNorm® CS COMPACT pro förhindrar effektivt lukt för att möjliggöra tillagning och stekning även i slutna rum förutsatt att all köksutrustning är elektriska. plasmaNorm® CS COMPACT pro är anpassad för vägghängning, takmontage och bänkmontage.

Förutsättningar för användandet av ett plasmaNorm® cirkulerande luftreningssystem: 

 

1. Användning av gas och träkol samt öppen spis vid matlagning är ej tillåtet.
2. Det måste vara minst 30% naturlig luftväxling (av systemets flöde) i lokalen. 

Alla våra plasmaNorm® system, kåpor och moduler fungerar både ekonomiskt och miljövänligt och minskar drifts- och omkostnaderna. Våra anläggningar är resursbevarande, effektiva, hållbara och energieffektiva.